Digital marknadsföring

microsoft ads

microsoft ads

Microsoft Advertising är en annonsplattform som låter annonsörer visa sina annonser på Microsofts sökmotor Bing, Microsofts egna webbplatser och partnerwebbplatser i Microsoft Advertising-nätverket. Plattformen erbjuder olika annonseringsformat som sökannonser, textannonser, produktannonser, displayannonser och videoannonser. Microsoft Advertising erbjuder också avancerade targeting-möjligheter och verktyg för att mäta annonseringens resultat. Genom att annonsera på Microsoft Advertising når annonsörer en stor publik och kan öka sin synlighet online.

Microsoft ads

Microsoft sökannonser

Microsoft Ads sökannonser ger företag möjlighet att synas högt upp i sökresultatet på Bing och Yahoo. Genom att rikta annonserna mot specifika sökord och målgrupper kan företag öka sin synlighet och driva trafik till sin hemsida. Med avancerade verktyg för sökordsplanering och rapportering kan företag optimera sina annonser och maximera sin avkastning på investeringen.

För microsoft sökannonser finns det två kanaler att hålla reda på!

Microsoft Sökannonser: Microsoft sökannonser är annonser som visas på sökresultatsidan på Bing, MSN, Yahoo och andra Microsoft-sökpartners. Annonsörer kan skapa textannonser med relevanta sökord och målgruppsinriktning för att nå en specifik publik. Microsoft sökannonser ger annonsörer möjlighet att synas vid sökningar av produkter, tjänster och andra sökfrågor. Annonserna kan också anpassas med utökningar som länkar, öppettider, plats och telefonnummer för att öka annonsens relevans och klickfrekvens.

unnamed3

Microsoft Textannonser: Microsoft textannonser är en form av annonsering som erbjuds på Microsoft Advertising-plattformen. Dessa annonser visas för användare när de söker efter specifika sökord och är utformade för att locka användare att klicka på dem och besöka din webbplats. De kan anpassas med en rubrik, beskrivning och en slutgiltig webbadress och du kan välja vilka sökord eller fraser som de ska visas för. Microsoft textannonser är en effektiv metod för att öka din webbplats trafik och få potentiella kunder att upptäcka dina produkter eller tjänster.

Microsoft produktannonser: Microsofts produktannonser, som vanligtvis visas på Bing Shopping, gör det möjligt för företag att marknadsföra sina produkter till potentiella kunder som söker efter liknande produkter på nätet. Företag kan skapa produktannonser genom att ladda upp produktlistor till Microsoft Merchant Center och sedan skapa kampanjer för dessa produkter på Bing Ads. När en användare söker efter en produkt som matchar en produkt i företagets produktlista, visas annonsen med produktdetaljer och en bild, tillsammans med företagets namn och priset.

Bing ads
bing ads

microsoft display-annonser

Microsoft Display-annonser är en annonsformat som tillåter företag att visa grafiska annonser på Microsofts nätverk av webbplatser, appar och enheter. Med en unik kombination av data och teknik kan Microsofts Display-annonser hjälpa till att nå rätt målgrupp och öka varumärkesmedvetenheten.

 

microsoft app-annonser

Microsoft App-annonser är en typ av annonsering på Bing Ads som hjälper till att marknadsföra appar för mobil och surfplatta i Microsofts appnätverk. Med Microsoft App-annonser kan du nå en bredare publik, optimera annonserna för olika enheter och dra nytta av avancerade analysfunktioner för att förbättra kampanjprestanda. Annonserna visas i olika format, som bannerannonser och interaktiva annonser, och kan riktas mot specifika målgrupper baserat på faktorer som ålder, kön, intressen och plats.

Bing ads
bing ads

microsoft Retargeting annonser

Microsoft Retargeting annonser är en form av digital annonsering som riktar sig till användare som har besökt en specifik webbplats eller visat intresse för ett specifikt ämne eller produkt. Genom att spåra användares beteenden på webbplatsen kan annonser visas till dessa användare på andra webbplatser och plattformar som de besöker. Detta ökar sannolikheten för att de kommer att återvända till den ursprungliga webbplatsen och slutföra en konvertering. Microsoft Retargeting annonser finns tillgängliga via Microsoft Advertising-plattformen och ger annonsörer en kostnadseffektiv och målinriktad metod för att öka konverteringar och öka varumärkesmedvetenhet.

microsoft videoannonser

Microsoft videoannonser är en effektiv marknadsföringsstrategi som hjälper dig att nå ut till en bredare publik på Microsoft-nätverket genom att visa annonser i samband med videor. Du kan skapa olika typer av videoannonser som visas på Microsoft.com, MSN.com, Xbox och andra partnersajter. Annonserna kan anpassas för olika målgrupper, inklusive demografi, intressen och beteende, och du kan mäta resultatet av dina annonser med hjälp av detaljerade rapporter och analysverktyg.

bing ads
Digital marknadsföring

Din partner för digital marknadsföring​