Analys och granskning av företagets närvaro på nätet

En framgångsrik digital strategi bygger på en korrekt analytisk konfiguration av din webbplats och ditt företag.

Fullständig företagsanalys

En komplett företagsanalys och revision inkluderar din webbplats och kampanjundersökningar för att få en tydlig förståelse för din bransch. Den fastställer också din nuvarande position på din marknadsplats i förhållande till dina huvudkonkurrenter.

En grundlig revision identifierar och åtgärdar alla potentiella hinder för webbplatsens prestanda och hjälper till att bygga grunden för dina bredare, digitala marknadsföringsinsatser. Den fullständiga analysen ger omfattande designrekommendationer, strategier för innehållsmarknadsföring och en plan som garanterar stöd för dina affärsbehov och mål. Det gör det också möjligt för oss att sätta upp och definiera lämpliga syften och mål som spelar en viktig roll i dina personliga marknadsföringskampanjer.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder när vi fastställer mål och syften för deras onlineaktiviteter. Vårt team av experter använder ett brett utbud av branschtestade verktyg, resurser och tekniker för en noggrann analys av ditt företag, dina kunder och din konkurrens. I slutet av vår analys och revision lämnar vi en omfattande rapport om våra resultat, som innehåller tydliga och välgrundade rekommendationer om vilka nästa steg du bör ta.

Pågående resultatstrategi

Den information som presenteras i våra rapporter ger dig fullständig transparens och kan därefter förbättra din pågående, prestationsoptimerande strategi.

Projekt för optimering av beteende

Vi kan effektivt planera projekt och samtidigt optimera beteendet med hjälp av företagsteknik. Allt är skräddarsytt för att vara så effektivt som möjligt för att uppfylla affärsbehoven och de kommersiella målen för var och en av våra kunder.

Effective Web Development Solutions

Vi erbjuder realtidsanalys, in-page-analys, marknadsanalys, innehållsgranskning, konkurrentgranskning, kundgranskning och analys av influencers. Vi skapar också "personas", vilket är ett effektivt sätt att förstå dina användares behov och samtidigt prioritera funktioner och funktionalitet i din personliga strategi för framgång. Några av de användbara funktionerna i vårt analysprogram inkluderar: anpassade filter, automatiserade uppgifter, händelsespårning, trattvisualisering, assisterade konverteringar, besöksflöde, omvända målvägar, plus många fler tjänster beroende på vad ditt företag behöver.

21

Analyserade företag

12

Marknadsanalys

16

Granskning av innehåll

10

Granskning av kunder

13

Spårning av händelser

15

Analys på sidan

ÖKA TRAFIKEN OCH ÖKA INTÄKTERNA

Berätta för oss om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få upp ditt företag på nätet och få det att växa med passion

Få en professionell analys/granskning av din strategi för marknadsföring och varumärkesbyggande på nätet, skräddarsydd för att uppfylla just dina behov.

Recensioner

SE ALLA