Prispaket för digital marknadsföring

Vi är stolta över att leverera övertygande lösningar för digital marknadsföring. Våra vinnande lösningar och upplevelser hjälper många av våra kunder att interagera och engagera sig med sina kunder på bästa möjliga sätt.

Gratis e-böcker

GRATIS

Dessa kurser ger värdefulla insikter och tekniker, idealiska för företag och privatpersoner som vill öka sin kompetens inom marknadsföring online utan kostnad.

Enkla tips för digital marknadsföring

Vår kostnadsfria E-Bok "Enkla tips för digital marknadsföring" är en lättillgänglig guide full av praktiska råd och strategier för effektiv digital marknadsföring. Den är utformad för att hjälpa både nybörjare och erfarna marknadsförare att förbättra sina digitala kampanjer och öka sin närvaro online genom enkla, men kraftfulla tekniker. Perfekt för de som söker konkreta steg för att stärka sitt varumärke på internet.

En enkel guide till organisk SEO

Vår kostnadsfria E-Bok "En enkel guide till organisk SEO" erbjuder en grundläggande förståelse och praktiska tips för att förbättra din webbplats genom organisk sökmotoroptimering. Den är idealisk för de som vill öka sin webbplats synlighet och ranking på ett naturligt sätt, genom att förstå och tillämpa de bästa metoderna inom organisk SEO. Denna guide är en utmärkt resurs för både nybörjare och erfarna marknadsförare.

En praktisk guide till bra marknadsföringsinnehåll.

Vår kostnadsfria e-bok, "En praktisk guide till bra marknadsföringsinnehåll", är ett måste för alla som vill utmärka sig inom content marketing. Den är fullspäckad med insiktsfulla tips och effektiva strategier, och ger en steg-för-steg-strategi för att skapa högkvalitativt marknadsföringsinnehåll. Den här guiden är perfekt för marknadsförare, innehållsskapare och företagare som vill öka effekten av sitt innehåll och engagera sig mer effektivt med sin publik. Det är en ovärderlig resurs för att förbättra dina färdigheter och strategier för innehållsmarknadsföring.

Introduktion till företagsbloggning

Vår kostnadsfria e-bok, "Introduktion till företagsbloggning", är en viktig resurs för företag som vill starta eller förbättra sin bloggverksamhet. Den ger en omfattande introduktion till företagsbloggning och täcker viktiga strategier för att skapa engagerande och relevant innehåll. Den här guiden är idealisk för företag som vill nå ut till sin publik genom effektiv storytelling och thought leadership. Den är perfekt för dig som är nybörjare eller vill förfina din befintliga strategi.

100 tips för marknadsföring av innehåll

Vår E-Bok "100 tips för marknadsföring av innehåll" är en nödvändig resurs för effektiv innehållsmarknadsföring. Den erbjuder en mängd praktiska tips och kreativa idéer för att optimera innehåll och engagera målgrupper. Idealisk för marknadsförare som vill höja sin strategi till nästa nivå.

Gästbloggar

Vår kostnadsfria E-bok om gästbloggning är en praktisk guide för att framgångsrikt integrera gästbloggar i din marknadsföringsstrategi. Den ger insikter och tekniker för att hitta, skapa och publicera högkvalitativt innehåll som attraherar och engagerar målgrupper, och är perfekt för de som vill bredda sin räckvidd och stärka sitt varumärkes närvaro online.

Hantering av verktyg för webbansvariga

Vår kostnadsfria E-bok "Hantering av verktyg för webbansvariga" ger insikter i effektiv användning och hantering av webbansvarigverktyg. Den är utformad för att hjälpa användare förstå och optimera dessa verktyg för bättre webbplatsövervakning och -förvaltning, vilket är avgörande för framgångsrik online närvaro och SEO-strategier. Den är idealisk för webbansvariga och marknadsförare som strävar efter att förbättra sin webbplatsprestanda och sökmotorranking.

SME-Företag

Fr. 4500kr

Anpassade digitala marknadsföringsstrategier som är idealiska för bloggare, nystartade företag och småföretag med en begränsad budget, med fokus på att maximera kundräckvidden.

Betald annonsering

Betald annonsering i SME-Företagspaketet från QMB.se innefattar professionell hantering och optimering av betalda digitala annonseringskampanjer. Denna tjänst fokuserar på att maximera avkastningen från annonsering på plattformar som Google Ads och sociala medier. Den syftar till att öka synligheten, driva trafik och generera leads genom välriktade och effektiva annonser som är anpassade till företagets mål och budget.

Sökordsanalys och urval

Sökordsanalys och urval ingår i SME-Företagspaketet från QMB.se. Detta är en detaljerad tjänst som hjälper medelstora företag att identifiera och välja optimala sökord för att förbättra sin sökmotoroptimering och online synlighet. Genom denna tjänst får företagen en skräddarsydd analys som är anpassad till deras specifika marknad och målgrupp, vilket bidrar till effektivare digitala marknadsföringsstrategier och ökad trafik till deras webbplats.

 
Baslinje för SEO-rankingrapport

I paketet SME-Företag som erbjuds av QMB.se ingår Baslinje för SEO-rankingrapport. Denna rapport ger en grundläggande utvärdering av företagets nuvarande position i sökmotorernas rankningar. Det är ett viktigt verktyg för företag att förstå sin nuvarande SEO-status och identifiera områden för förbättring. Rapporten fungerar som en startpunkt för att utveckla och implementera mer målinriktade SEO-strategier för att förbättra synligheten och rankingen online.

Optimering på sidan

Optimering på sidan i SME-Företagspaketet från QMB.se fokuserar på att förbättra och finjustera element på din webbplats för att stärka SEO-prestanda. Detta inkluderar optimering av webbplatsens innehåll, struktur och HTML-kod, för att säkerställa att den är sökmotorvänlig och effektivt lockar till sig rätt publik. Denna tjänst är avgörande för att öka webbplatsens synlighet i sökmotorernas resultat och för att förbättra användarupplevelsen, vilket i sin tur kan leda till högre ranking och ökat organiskt trafikflöde.

Hantering av verktyg för webbansvariga

Hantering av verktyg för webbansvariga i SME-Företagspaketet från QMB.se omfattar expertstöd och administration av verktyg som är avgörande för webbplatsövervakning och SEO-optimering. Detta innebär professionell hantering av verktyg som Google Search Console, vilket ger insikter i webbplatsens prestanda och möjliggör proaktivt arbete med att identifiera och lösa eventuella problem som kan påverka webbplatsens synlighet och ranking i sökmotorer.

Vecko- och månadsrapportering

Vecko- och månadsrapportering i SME-Företagspaketet från QMB.se erbjuder regelbundna uppdateringar om din digitala marknadsföringsprestanda. Dessa detaljerade rapporter ger insikter i kampanjernas effektivitet, inklusive trafik, konverteringar, och ROI. Detta hjälper företag att förstå resultatet av sina marknadsföringsinsatser och ger möjlighet att göra datadrivna justeringar för kontinuerlig förbättring.

E-postsupport

E-post support i SME-Företagspaketet från QMB.se erbjuder kontinuerlig assistans och snabba svar på frågor eller problem som kan uppstå. Denna tjänst säkerställer att företag snabbt kan få hjälp med sina digitala marknadsföringsbehov, vilket minimerar driftsavbrott och optimerar kampanjprestandan. Den är särskilt värdefull för att upprätthålla en jämn och effektiv marknadsföringsstrategi.

ENTERPRISE

Fr.10,000kr

Idealisk för e-handel och stora företag som vill nå ut till stora målgrupper. Skräddarsydda för stor marknadspåverkan och omfattande kundengagemang, vilket stöder betydande tillväxt online.

Betald annonsering

Betald annonsering i Enterprise-Företagspaketet från QMB.se innefattar professionell hantering och optimering av betalda digitala annonseringskampanjer. Denna tjänst fokuserar på att maximera avkastningen från annonsering på plattformar som Google Ads och sociala medier. Den syftar till att öka synligheten, driva trafik och generera leads genom välriktade och effektiva annonser som är anpassade till företagets mål och budget.

Sökordsanalys och urval

Sökordsanalys och urval ingår i Enterprise-Företagspaketet från QMB.se. Detta är en detaljerad tjänst som hjälper medelstora företag att identifiera och välja optimala sökord för att förbättra sin sökmotoroptimering och online synlighet. Genom denna tjänst får företagen en skräddarsydd analys som är anpassad till deras specifika marknad och målgrupp, vilket bidrar till effektivare digitala marknadsföringsstrategier och ökad trafik till deras webbplats.

Optimering på sidan

Optimering på sidan i Enterprise-Företagspaketet från QMB.se fokuserar på att förbättra och finjustera element på din webbplats för att stärka SEO-prestanda. Detta inkluderar optimering av webbplatsens innehåll, struktur och HTML-kod, för att säkerställa att den är sökmotorvänlig och effektivt lockar till sig rätt publik. Denna tjänst är avgörande för att öka webbplatsens synlighet i sökmotorernas resultat och för att förbättra användarupplevelsen, vilket i sin tur kan leda till högre ranking och ökat organiskt trafikflöde.

Generering och inlämning av XML Sitemap

I paketet Enterprise-Företag som erbjuds av QMB.se ingår tjänsten Generering och inlämning av XML Sitemap. Denna tjänst innebär skapandet av en XML Sitemap, vilket är en fil som hjälper sökmotorer att förstå och indexera webbplatsens struktur mer effektivt. Detta är en viktig del i SEO-strategin eftersom det underlättar för sökmotorer som Google att hitta och krypa igenom alla sidor på webbplatsen, vilket kan bidra till bättre sökresultat och ökad synlighet online.

Hantering av verktyg för webbansvariga

Hantering av verktyg för webbansvariga i Enterprise-Företagspaketet från QMB.se omfattar expertstöd och administration av verktyg som är avgörande för webbplatsövervakning och SEO-optimering. Detta innebär professionell hantering av verktyg som Google Search Console, vilket ger insikter i webbplatsens prestanda och möjliggör proaktivt arbete med att identifiera och lösa eventuella problem som kan påverka webbplatsens synlighet och ranking i sökmotorer.

Baslinje för SEO-rankingrapport 

I paketet Enterprise-Företag som erbjuds av QMB.se ingår Baslinje för SEO-rankingrapport. Denna rapport ger en grundläggande utvärdering av företagets nuvarande position i sökmotorernas rankningar. Det är ett viktigt verktyg för företag att förstå sin nuvarande SEO-status och identifiera områden för förbättring. Rapporten fungerar som en startpunkt för att utveckla och implementera mer målinriktade SEO-strategier för att förbättra synligheten och rankingen online.

Vecko- och månadsrapportering

Vecko- och månadsrapportering i Enterprise-Företagspaketet från QMB.se erbjuder regelbundna uppdateringar om din digitala marknadsföringsprestanda. Dessa detaljerade rapporter ger insikter i kampanjernas effektivitet, inklusive trafik, konverteringar, och ROI. Detta hjälper företag att förstå resultatet av sina marknadsföringsinsatser och ger möjlighet att göra datadrivna justeringar för kontinuerlig förbättring.

E-postsupport

E-post support i Enterprise-Företagspaketet från QMB.se erbjuder kontinuerlig assistans och snabba svar på frågor eller problem som kan uppstå. Denna tjänst säkerställer att företag snabbt kan få hjälp med sina digitala marknadsföringsbehov, vilket minimerar driftsavbrott och optimerar kampanjprestandan. Den är särskilt värdefull för att upprätthålla en jämn och effektiv marknadsföringsstrategi.

Skapande och marknadsföring av bloggar

Skapande och marknadsföring av bloggar i Enterprise-Företagspaketet från QMB.se innefattar professionellt skapande av engagerande blogginnehåll samt effektiv marknadsföring av dessa bloggar. Denna tjänst är utformad för att öka företagets synlighet, engagemang och auktoritet inom sitt område genom högkvalitativa blogginlägg som är anpassade till företagets målgrupp och marknadsföringsstrategier.

Vi erbjuder professionella SEO-tjänster som hjälper webbplatser att öka sina organiska sökresultat drastiskt för att konkurrera om de högsta rankningarna – även när det kommer till mycket konkurrenskraftiga sökord.

Vanliga frågor och svar

Är det nödvändigt att skicka in sökmotorer?

Det enkla svaret är nej, det är inte nödvändigt att skicka in en ansökan till en sökmotor. De flesta sökmotorer, särskilt Google, genomsöker och indexerar sidor genom att följa länkar. Med den logiken kommer en enda inkommande länk från en tidigare indexerad sida att identifiera din sida för motorn.

Vad är grejen med betalda sökningar?

Många SEO-företag erbjuder betalda sökningar, men se upp: Det kostar inte ett öre att bli indexerad av de stora sökmotorerna. Och det borde inte kosta dig någonting heller. Faktum är att du inte ens behöver skicka in din webbplats till sökmotorer.

Kan någon inkommande länkning skada min ranking?

Svaret är tydligt och enkelt: Nej, inbound-länkar kan inte skada din sökrankning. Om inbound skulle skada din ranking, skulle dina konkurrenter kontinuerligt länka till din webbplats från länkfarmar. Ett sådant scenario ligger utanför din kontroll. Av denna anledning kan Google inte straffa din webbplats för någon inkommande länkning.

Är bloggar bra för SEO?

Huruvida bloggar är bra för SEO är faktiskt irrelevant - innehållet är nyckeln. Bloggar är helt enkelt publiceringsplattformar. Med detta sagt kan möjligheten att producera högkvalitativt innehåll på en kontinuerlig basis göras mycket enklare genom att utnyttja bloggprogramvara - särskilt för den icke-tekniska användaren.

Hur gör jag min webbplats sökmotorvänlig?

Det bästa sättet att göra din webbplats mer sökmotorvänlig är ofta att helt enkelt lägga till mer text. Innehållet måste ge mervärde och vara relevant för ämnet, men tillägget skapar en ny uppsättning nyckelord och fraser som sökmotorerna kan genomsöka. Tänk på dessa termer som nya "portar" för motorerna - textinjektionen kommer att skapa nya dörrar för trafik.

Mer om SEO:

Inkommande länkar är mycket viktiga. Att skaffa bakåtlänkar kan faktiskt vara det viktigaste inom SEO. Ändå bör en webbplatsägare inte behöva "scouta" eller "jaga" efter länkar. Om det presenterade innehållet är intressant, användbart och/eller viktigt finns det en naturlig tendens bland webbanvändare att dela information.