Marknadsföring via sociala medier

En effektiv social-media strategi kan hjälpa dig att utveckla ditt företag, upprätthålla din sociala närvaro och engagera dig med publiken.

Vi är en SEO-byrå med full service. Våra experter på sociala medier kan hjälpa dig att fastställa dina affärsmål, identifiera din målgrupp, skapa engagerande och delningsvärt innehåll och slutligen integrera dina sociala medier med alla andra aspekter av din närvaro på nätet.

Vi skräddarsyr marknadsföringsstrategier för sociala medier som är specifikt utformade för ditt varumärke och din målgrupp. Du får fullt stöd och hantering av sociala program, innehållsplanering (och generering), kontakt med bloggare och videodistribution bland andra tjänster som syftar till att locka nya kunder och öka din lönsamhet.

Våra tjänster för sociala medier ger dig möjlighet att ansluta och dela information som leder till en ökad medvetenhet om varumärket, produkten eller tjänsten. Resultaten av annonsering i sociala medier återspeglas i antalet re-tweets, delningar, kommentarer, likes och visningar. Marknadsföring i sociala medier uppmuntrar användargenererat innehåll från de mest populära plattformarna för sociala medier, t.ex. Facebook, Google+, Twitter, Pinterest och LinkedIn.

Övervakning av varumärken

Vi kan hjälpa dig att förbättra och följa upp ditt företags rykte och ta reda på hur människor uppfattar ditt varumärke.

Tävlingar i sociala medier

Innehåll på Facebook, Twitter eller Pinterest kan öka din trafik på kort tid. Våra experter kan hjälpa dig att avgöra vilken typ av innehåll och plattform som är bäst lämpad för ditt varumärke.

Hantering av sociala medier

Vårt team av experter på sociala medier kan hantera dina konton för din räkning och engagera din publik.

Installation och anpassad profil

Vi skapar och anpassar profiler för sociala medier med kvalitetsinnehåll och estetik som passar ert varumärke och er målgrupp.

ÖKA TRAFIKEN OCH ÖKA INTÄKTERNA

Berätta för oss om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få upp ditt företag på nätet och få det att växa med passion

Vårt team kan hjälpa dig att frigöra den fulla potentialen i din marknadsföring på sociala medier, SEO och onlinereklam!

Vittnesmål

SE ALLA