Hantering av anseende

Reputation Management kan öka synligheten, bygga upp varumärkeskapitalet och bidra till att skapa engagemang - allt medan ni bygger upp ert rykte på nätet.

Reputation Management syftar till att öka synligheten på nätet och locka besökare till en webbplats genom att hjälpa ett företags rykte i sökmotorer. Det hjälper till att främja en debatt genom att förbättra konversationen och "påverka påverkaren". Online Reputation Management kan användas antingen för att öka positiva varumärkes- och nyckelordsinnehållsdrivna sökresultat eller för att sprida negativt innehåll som visas i sökmotorer genom varumärkessökningar, nyckelordssökningar eller båda.

Vi erbjuder en komplett hantering av ditt rykte på nätet och tillhandahåller ett brett utbud av tjänster som social övervakning, PR på nätet, filtrering och borttagning av negativt innehåll, engagemang samt marknadsföring av innehåll på sociala medier. Vårt stora nätverk av mediekontakter gör att vi vet tid och plats för allt som du skapar som varumärke i onlinevärlden. På så sätt utnyttjas alla möjligheter och allt innehåll skapas med en tydlig målgrupp i åtanke.

Vårt stora nätverk av mediekontakter gör att vi vet tid och plats för allt som du som varumärke skapar i onlinevärlden. På så sätt utnyttjas alla möjligheter och allt innehåll skapas med en tydlig målgrupp i åtanke.

Vi tillhandahåller en Reputation Management-rapport som fångar upp feedback relaterad till ditt företag, produkt eller tjänst som förekommer på Internet, vi segmenterar också rapporten i positiv och negativ press. Det är viktigt att spåra negativa kommentarer eller recensioner som visas på sökmotorernas resultatsidor (SERP), vilket skapar ett negativt rykte för ditt varumärke och kan ha en betydande inverkan på din onlineförsäljning och dina förfrågningar. Vårt team kan driva och hantera hela Reputation Management eftersom vi har all den programvara och teknik som krävs för att samla in flödena och lagra dem i vår databas.

PR-förvaltning online

Övervakning av sociala omnämnanden

Filtrering av negativt innehåll

Borttagning av negativt innehåll

Grunden för en framgångsrik Reputation Management-kampanj är en djupgående utvärdering av era förutsättningar och mål. Var och en av våra tjänster kan användas separat beroende på era behov och mål.

ÖKA TRAFIKEN OCH ÖKA INTÄKTERNA

Berätta för oss om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få upp ditt företag på nätet och få det att växa med passion

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att bygga upp din varumärkeskännedom, stärka din auktoritet och driva trafik till din webbplats.

Recensioner

SE ALLA