Tjänster för webbutveckling

Vi har erfarenhet av alla aspekter av webbutveckling för att hjälpa våra kunder att nå sin fulla potential. Lägg ut ditt företag på nätet, öka försäljningen och hitta fler leads.

Vi tar ett helhetsgrepp på webbutveckling, från kodning och mark-up till webbdesign och innehåll. Vi är stolta över att vara ett team av erfarna proffs som arbetar tillsammans. Vårt mål är att utveckla din webbplats så att den inte bara rankas högre i sökmotorerna, utan verkligen ger dina användare bästa möjliga upplevelse.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som inkluderar e-handelssajter, kompletta webbplatser, plattformar, portaler, extranät, intranät, skräddarsydda programvarulösningar, native- och hybridappar för mobiler och surfplattor, spelifiering, Facebook-applikationer, ett informationsnav eller helt enkelt en webbplats som fungerar som onlineportfölj för att visa upp dina tjänster. Vi kan hjälpa dig med alla dina behov.

Lösningar för e-handel

Vårt företag har framgångsrika lösningar för att utveckla e-handel och kundvagnsprogramvara för onlineföretag.

CMS, WordPress, Drupal

Vi utvecklar innehållshanteringssystem (CMS) så att du kan hantera webbplatsens innehåll på ett effektivt sätt.

Intranät/Extranät

Vårt team utvecklar anpassade lösningar för utveckling av intranät och extranät, Sharepoint-integration och kunskapshantering.

Facebook-applikationer

Vi är ett ledande applikationsutvecklingsföretag som erbjuder tjänster för utveckling av webb-, mobil- och Facebook-appar.

Lösningar för e-postmarknadsföring

Vi skapar förstklassig programvara för e-postmarknadsföring för att skapa, skicka och spåra e-postkampanjer som ger resultat.

PHP- och JS-utveckling

Vi tillhandahåller mjukvaruutvecklingstjänster inom: PHP, Drupal, Python, JavaScript/ jQuery och andra moderna tekniker.

25

E-handelslösningar

12

Webbplatser för TOP 500-företag

17

Komplexa intranät för företag

97

Populära Facebook-applikationer

74

Strategier för e-postmarknadsföring

36

Erfarna ninjor inom webbutveckling

Effective Web Development Solutions

Plattformsoberoende och responsiv webbutveckling

Vi utför noggranna tester för alla större enhetstyper samt webbläsare och operativsystem innan vi lanserar din nya webbplats och skriver under projektet. Testerna utförs både som användare och som administratör för att säkerställa att din webbplats är modern och responsiv.

Säker testmiljö för ditt webbprojekt

Vi använder komplexa verktyg för innehållsinsamling som gör det möjligt att visualisera innehåll i form av webbplatsarkitektur, som vi kommer att göra ändringar i ditt team innan den går live. Du har också tillgång till en säker staging- eller testmiljö för din webbplats som finns på våra servrar under skapandeprocessen.

Effective Web Development Solutions

ÖKA TRAFIKEN OCH ÖKA INTÄKTERNA

Berätta för oss om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få upp ditt företag på nätet och få det att växa med passion

Utnyttja den fulla kraften i ramverk med öppen källkod, kontakta oss och få en skräddarsydd innehållshanterbar webbplats som passar exakt dina behov och krav.

Vittnesmål

SE ALLA