E-postmarknadsföring

Vi skapar skräddarsydda marknadsföringskampanjer för varje segment av er målgrupp för att hjälpa er att marknadsföra produkter och tjänster på ett effektivt sätt och locka nya kunder.

E-postmarknadsföring ger en effektiv kontakt med din målgrupp och ger dig den bästa avkastningen på investeringen. Nå ut till dina nuvarande och potentiella kunder och håll dem uppdaterade om ditt företags senaste erbjudanden och nyheter.

Marknadsförare är överens om att e-post är en nyckel till affärer, särskilt för ROI och utveckling av långvariga lönsamma relationer. En personlig, segmenterad och målinriktad e-postkampanj är viktig för varumärkeskännedomen och för att driva konverteringar.

Våra experter använder verktyg, strategi, implementering och resultatspårning för att uppnå bästa möjliga engagemang för varumärket.
Vi kan ta hand om hela din e-postmarknadsföringsstrategi, från malldesign till spårning och rapportering.

Den bästa strategin för e-postmarknadsföring

Vårt team kommer att utveckla den bästa strategin för att attrahera de definierade målgrupperna och fastställa deras informationsbehov.

Kampanjer för e-postmarknadsföring

Vårt team är redo att designa, bygga och leverera en e-postmall för kommunikation med din målgrupp samt hantera din e-postmarknadsföringskampanj för att leda till dramatiska förändringar i din försäljning och lönsamhet.

Utformning av e-postmallar

Våra innovativa designer och lösningar är kompatibla och förbättrar e-postleveransen. Våra professionella designers ger liv åt ditt budskap och ökar målgruppens engagemang för ditt varumärke.

Vi hanterar allt från individuellt skräddarsytt innehåll till e-postkampanjer och programhantering från början till slut.

Öka din närvaro på nätet genom att välja våra tjänster för e-postmarknadsföring. Vår prisbelönta formel kombinerar strategi, implementering och spårning.

30

Aktiva e-postkampanjer

99

Utformning av e-postmallar

18

Email marketing clients

14

Parametrar för spårning och rapportering

ÖKA TRAFIKEN OCH ÖKA INTÄKTERNA

Berätta för oss om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få upp ditt företag på nätet och få det att växa med passion

Vi utformar unika e-postmeddelanden med personligt innehåll som hjälper dig att sälja en produkt, främja en sak eller tillhandahålla en tjänst. Vi för ut ditt budskap till massorna.

Recensioner

SE ALLA