Hantering av Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click har en omedelbar effekt och ger ditt varumärke en mycket större räckvidd och exponering som ett resultat av exponering på första sidan i stora sökmotorer.

Våra kampanjstrategier är utformade för att möta våra kunders behov och deras marknadsvillkor. Vi tillhandahåller uppdaterade Pay Per Click-tjänster som inkluderar: Betalda sökannonser, videoannonsering, displayannonser, PPC Remarketing och social annonsering.

Vi levererar resultat som hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmål. Vi hanterar våra kunders konton på daglig basis och övervakar budpriser och budgetar för att säkerställa att vi maximerar ROI.

Våra enastående resultat beror på vår komplexa och skräddarsydda strategi som inkluderar en detaljerad översikt över vår kunds verksamhet och ambitioner för Pay Per Click-annonsering, samt en genomgång av alternativ med en prioriterad lista över rekommenderade aktiviteter.

Betald sökannonsering

Få en positiv ROI genom vår PPC-sökannonsering. Spendera pengar klokt och använd den mest målinriktade och kostnadseffektiva formen av reklam.

PPC Remarketing

Förvandla dina värdefulla "potentiella kunder" till "lojala kunder". Vårt team av experter hjälper dig att återaktivera användare som har uttryckt ett intresse genom att utveckla en strategi som uppfyller alla dina behov.

Social annonsering

Behöver du skapa medvetenhet om ditt varumärke, din produkt eller tjänst? Vi tar fram en strategi för social annonsering som syftar till att uppfylla KPI:er och dina mål.

Videoannonsering

Vi är experter på onlineannonsering. Vårt team är redo att hjälpa dig att få en konkurrensfördel genom att skapa videoreklam som ökar ditt varumärkes närvaro.

Vi har tillräckligt med erfarenhet för att skapa prisbelönta kampanjer på Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter och YouTube.

420

PPC-hantering tillhandahålls

213

Betald sökannonsering

17

Projekt för videoreklam

141

Kampanj för displayannonsering

98

Framgångsrika PPC-remarketings

315

Projekt för social annonsering

ÖKA TRAFIKEN OCH ÖKA INTÄKTERNA

Berätta för oss om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få upp ditt företag på nätet och få det att växa med passion

Kontakta oss idag och få maximal avkastning på dina investeringar.

Recensioner

SE ALLA