Digital marknadsföring

Om oss

Om oss

Digital marknadsföring

QMB (Quantum Marketing Bureau) är en marknadsföringsbyrå med erfarenhet av att hjälpa företag med digital marknadsföring. Vi besitter stor erfarenhet av Paid Media, SEO, Hemsidor och Business Intelligence.

Med över 8års erfarenhet av att optimera över 850 konton och skapat över 1200 kampanjer, har vi en lång erfarenhet av att arbeta med olika branscher och typer av företag.

Våra anställda har erfarenhet av att arbeta som strateger för agenturer i den nordiska marknaden på Google Ads, vilket ger oss en unik inblick och förståelse för hur man kan marknadsföra sig på denna marknad.

Som strateger kan vi hjälpa företag med att utveckla marknadsföringsstrategier som kan skilja sig från konkurrenterna och nå ut till målgrupper samt generera leads på ett effektivt sätt. Med våran omfattande erfarenhet och kunskap om digital marknadsföring kan QMB Marknadsföringsbyrå hjälpa ditt företag att förbättra sin synlighet online och öka sin försäljning.

QMB.se riktar sig främst till små och medelstora företag som vill expandera sin verksamhet online. Vi erbjuder också en mängd resurser som guider, blogginlägg och videohandledningar för att hjälpa företag att navigera i e-handelslandskapet och få ut det mesta av sina onlineförsäljningsstrategier.

Sammanfattningsvis är QMB.se en plattform som syftar till att göra det enklare för företag att komma igång med och lyckas inom e-handel.

pexels-george-morina-4960464

RECENSSIONER

Jag har arbetat med QMB i flera månader nu och jag är mycket nöjd med resultatet. De har hjälpt mig att förbättra mina sökord och öka min synlighet på Google, vilket har resulterat i mer trafik och försäljning till min webbplats.

De är mycket professionella och hjälpsamma och jag skulle starkt rekommendera dem till alla som letar efter en digital marknadsföringsbyrå.

Vi har arbetat med QMB under en tid nu och jag kan säga att min erfarenhet har varit fantastisk. De har hjälpt oss att skapa en effektiv sökmotoroptimeringstrategi och har även hjälpt mig att öka trafiken till min webbplats betydligt.

Pålitlig partner är vad de verkligen har visat sig vara, genom att vara mycket professionella, kunniga och snabba på att svara på mina frågor.

FÖRETAG SOM ARBETAR MED QMB.SE
Digital marknadsföring

Din partner för digital marknadsföring​