Affiliate Management

Relationen mellan annonsör, publisher och kund är grunden för affiliate marketing.

Affiliate Marketing är en term som används för att beskriva en form av onlineannonsering som består i att belöna en affiliate för att hänvisa en besökare eller belöna en kund för att utföra en önskad handling, till exempel att göra ett köp eller prenumerera på ett nyhetsbrev. Affiliate Marketing kan på sätt och vis betraktas som gratisreklam för din sida - ett nätverk av relaterade webbplatser som leder kunderna till att köpa från din sida.

Affiliate-kampanjer ger bäst resultat när de kombineras med sökmotoroptimering (SEO), Pay Per Click-kampanjer (PPC) och e-postmarknadsföring och lämpar sig väl för rese-, detaljhandels- och tjänstesektorn på grund av deras snabba forskningsprocess/försäljning av stora volymer.

Effektiv affiliatemarknadsföring är inte att kasta en massa länkar till olika webbplatsägare i hopp om att något ska fastna. Det är en välplanerad, specificerad insats som syftar till att utveckla långsiktiga relationer med tredje parts webbplatser, undersöka branschrelevanta webbplatser med betrodda sidor och bygga upp ett värdefullt affiliatenätverk för din webbplats som kommer att ge kvalitativ, konverterad trafik.

Dessutom innebär framgångsrik affiliatemarknadsföring också vissa affärsegenskaper som förmågan att vara flexibel med provisionsvärden, särskilt under tider då det finns en nedgång i försäljningen, eftersom en högre provision kommer att få affiliates att arbeta hårdare för dig.

14

Affiliate-marknadsföringskampanjer

27

Övervakning av affiliates

8

Rekrytering av nya affiliates

9

Urval av affiliatenätverk

3

Hantering av belöningsprogram för affiliates

9

Skapande av banner

Vårt affiliate management-team kan skapa en tydlig förståelse för ditt varumärke, erbjudande och produkter för att hjälpa dig att överträffa dina konkurrenter. Vi har den tekniska och strategiska erfarenhet som krävs för att vi ska kunna sammanföra dig med flera nätverk, vertikaler och publicister som passar dig bäst, samtidigt som vi levererar optimal placering och genererar volymer av äkta försäljning.

Det är också viktigt att upprätthålla en förtroendefull relation med dina affiliatesajter genom att se till att du betalar provision inom den överenskomna tidsfristen. Vi tror att nyckeln till en framgångsrik kampanj är att upprätthålla en stark relation med dina affiliates för att hjälpa till att bygga upp deras förtroende för ditt varumärke. Det är anledningen till att våra professionellt utbildade experter använder innovativa strategier och relationer med andra toppaffiliates för att öka din försäljning och dina leads inom en prestationsbaserad modell.

ÖKA TRAFIKEN OCH ÖKA INTÄKTERNA

Berätta för oss om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få upp ditt företag på nätet och få det att växa med passion

Vi kan hantera alla aspekter av en affiliatekampanj för ditt företag och vet hur man får affiliates motiverade att sälja din produkt. Vi vet vilka affiliatenätverk som är bäst för din bransch och vi vet hur man bygger relationer som leder till ökad täckning av din produkt på dessa affiliatesajter.